Cerita bogel main dating agency in rousse

2 keping aku snap gambar bontot awek aku yang mmg power ni.Ada gak 1 gambar aku letak kote aku kat alur bontot dia. Time tu lah aku teringat bapak aku ada polaroid kat bilik bawah. Aku mahu mengambik gambar telanjang awek aku malam ni jugak! Aku check Polaroid Kamera ada 10 keping gambar lagi. Aku pelan pelan bukak lampu, bagi lighting terang sikit.

So Last sekali aku teringin nak amik gambar Pantat dia... Sekali lagi dengan penoh daring aku kangkangkan kaki awek aku.

Pelan-pelan aku kepakkan kedua kaki dia sampai kelihatan pantatnya yang sedikit basah.

Awek aku memula segan tapi kat 10 kali aku tanya, dia pun setuju nak tunjukkan kat aku.

Tapi dia suruh aku bogel dulu bagi dia stim basah sikit. Jadik aku pun bogelkan diri aku dan aku tunjuk kat awek aku yang aku memang tengah ada mood.

Awek aku ni suka 69, tapi biasalak kan awek melayu tak suka telan air mani. Bontot awek aku mmg power tapi aku takut nak main bontot.

Last modified 26-Aug-2018 11:28